Back to Question Center
0

Da li je moguće kreirati kvalitetne povratne linkove za nedavno uspostavljenu web stranicu?

1 answers:

Može biti prilično teško dobiti povratne linkove na web stranici e-trgovine. Međutim, možete izbjeći ovu tehniku ​​pretraživanja pretraživača jer je MUST za vaš poslovni uspjeh. To je slučaj kod većine online poslovanja. To može biti naročito nezgodno za web izvore koji nemaju blog.

Morate biti spremni da će proces izgradnje linka trajati puno vremena i napora uprkos činjenici da možete čuti o ovom procesu od različitih agencija za optimizaciju pretraživača. Oni obećavaju da će u roku od mjesec dana kreirati visokokvalitetni profil veze po razumnoj cijeni. Međutim, morate shvatiti da sve zvuči previše dobro da bi bilo istinito. U stvarnosti, potrebno je najmanje šest meseci ili više u zavisnosti od vaše poslovne i tržišne niše.

U svetlu poslednjih Google ažuriranja, morate biti izuzetno oprezni prema kvalitetu povratnih linkova koje kreirate. Moraju biti izgrađeni na relevantnim za vašu industriju, dobro indeksiraju web izvore. Štaviše, potrebno je provjeriti da li je web stranica prethodno bila kažnjena ili ne. Kreiranje povratnih linija, možete ili ojačati svoje položaje na stranici sa rezultatima pretrage ili ih oslabiti pokazujući Google-u da niste pouzdani web izvori.

Ovaj post je dizajniran da vam sa sobom deli neke od najboljih strategija za izgradnju linkova koji odlično rade za web izvore e-trgovine.

Načini stvaranja kvalitetnih povratnih linija

  • Tehnika pokretnog čoveka

brojne različite metode. Međutim, nakon činjenice o njihovom neuspehu, njihove veze ostaju dostupne. Njihovi prethodni poslovni partneri još uvijek imaju veze sa njima jer nemaju načina da saznaju da ova preduzeća ne postoje i da se rangiraju. Njihove web stranice još uvek rade, ali nemaju nikakvu vrijednost ili promet. U većini slučajeva, nejasne link provjeri ih ne mogu pronaći.


Primena metode "pokretnih muškaraca", možete koristiti ne dostupne stranice za vašu korist. Možete da koristite izvore na Internetu kao što je vaše, pronalazeći mrtve veb stranice koje se odnose na njih. Ove ljude možete zamoliti da se umesto toga povežu sa vašom veb-sajtu. Implementacijom ove jednostavne linijske tehnike kreiranja Brian Dean-a (Backlinko SEO blog creator), možete da napravite kvalitetne povratne linkove na vašoj web lokaciji na besplatan i organski način.

  • Brend govori o izgradnji veze

Ova tehnika izgradnje linkova radi prilično jednostavna i može biti implementirana od strane svih online tvrtki koji žele da kreiraju kvalitetne povratne linkove. Sve što vam je potrebno je da saznate koji web izvori već pominju vašu robnu marku i proizvode koje prodajete, i molimo ih da dodate svoju izvornu vezu na njihove recenzije. Međutim, pre nego što zatražite povratne linkove, morate proveriti da li web izvor može biti odlična mogućnost za povezivanje linkova ili ne vredi pažnje. Još jedna stvar koju morate provjeriti jeste da je ovo spomenuto prekinuto Source .

December 22, 2017