Back to Question Center
0

Kako dobiti relevantne povratne linkove na lak način?

1 answers:

Možda ste čuli iz naših prethodnih članaka o značaju izgradnje linka za optimizaciju web sajta. Povratne linije su ključne za SEO zbog brojnih različitih faktora - poboljšavaju vidljivost veb-stranica na stranici rezultata pretrage; oni pokreću nadležnost na webu u očima Google-a; one stvaraju konstantan protok saobraćaja na web lokaciji i povećavaju reputaciju domena. Dakle, ako želite da kreirate jak profil veze kako biste maksimalno povećali promet vašeg pretraživača, potrebna vam je dobra strategija za backlink koji radi za vas.


Da kažemo neke reči o ulozi povratnih linkova u procesu optimizacije. Povratne linije su jednostavni koncept - kada se neka domena odnosi na vas, ta spoljna veza se smatra za backlink. Kritična uloga u izgradnji veze igra kvalitet izvornog oblika u kome dolazi veza. Pretraživači procenjuju kvalitet backlink-a po broju određenih kriterijuma koji uključuju autoritet domena, broj i kvalitet spoljnih veza koji ukazuju na ovaj domen, relevantnost sadržaja na povezanog jednog web izvora i tako dalje. Ako svi ovi kriterijumi pokazuju pozitivan rezultat, web izvor će dobiti viši rang.

Svaka backlink daje određenu količinu sokova veze na osnovu svoje reputacije, istorije i autoriteta u određenoj tržišnoj niši. Shodno tome, povratne linkove iz visokokvalitetnih PR 9 ili 10 izvora weba su efikasniji od niskokvalitetnih povratnih linkova sa spammernih affiliate sajtova koji nemaju nikakvu vrijednost za korisnike.

Uz sve što je rečeno, ako želite da se rangirate na Google rezultatu pretrage, potrebno je da nabavite relevantne i kvalitetne povratne linkove sa visokih PR veb lokacija.

U ovom članku ćemo razmotriti nekoliko nezgodnih načina kako lako dobiti kvalitetne povratne linkove. Nadam se da će vam ove tehnike pomoći da odredite svoju web lokaciju za ciljane uslove za pretraživanje. Dakle, da pogledamo ove tehnike izgradnje linkova.

  • Preporuke

Pisanje kvalitetnih svedočenja dobijaju vam:

prilika da obogate vaš profil pozadine uz odgovarajuće povratne linkove sa autoritativnih sajtova. Kad god kupujete neke proizvode ili usluge koje vrede vašeg kredita, možete ostaviti svjedočanstvo na lokaciji proizvođača. Svjedočenja će obično imati vezu sa vašom web-lokacijom unutar njih kako bi dokazali da je svjedočanstvo organski stvoreno. To će vam pomoći da dobijete lične povratne linkove na vašoj web lokaciji bez trošenja centa. Ako stavljaju nofollow vezu na vaš iskaz, možete ih zamoliti da ih promene na live linku dofollow.

  • RSS direktorijumi

Možete pronaći brojne RSS direktorijume na mreži koji omogućavaju korisnicima da istražuju različite blogove, forume i izvore na webu o različitim temama. To je savršena prilika za bilo koju web stranicu da dobije besplatnu liniju backfink-a od jednog od ovih relevantnih direktorijuma. Sve što vam treba je da pošaljete svoj RSS feed na ove direktorijume. Možete to učiniti ručno ili automatski. Ako biste to uradili automatski, možete koristiti program koji se zove Fast RSS Submitter. Ovaj program će vam pomoći da podnesete svoj domen na preko 100 RSS direktorija automatski, štedeći puno vremena i napora Source .

December 22, 2017