Back to Question Center
0

Da li znate bilo koji sajt za podnošenje ili direktorijume sa trenutnim odobrenjem?

1 answers:

Danas postoje veliki broj različitih načina izgradnje prirodnih veza koje su generalno prihvaćeni od strane glavnih pretraživača, kao što je Google sam. I svaki link za kvalitet je vredan dodavanja vašem glavnom profilu backlink-a - bilo da je pronađeno prirodno, ili izgrađeno namerno. Naravno, imajući u vidu da takav backlink korenuje sa treće strane ili blog sa visokim PR-om, dovoljno jakom da bi bilo vredno povezivanja sa. I postoji veliki izbor sajtova za podnošenje pozadinskih linkova, kao i različiti direktorijumi koji se često pojavljuju s trenutnim odobrenjem. I dole ću vam pokazati koji su sajtovi za podnošenje pozadine najnapredniji, pa se preporučuje kao dobar početak za vaše napore u izgradnji veze.

backlink submission sites

Početak

Prije bilo čega drugog, uzmimo ga za sebe - nikada ne možete imati previše visokokvalitetnih ekološki povratnih linija, čisto prirodan način. Zbog toga nikada ne biste trebali skratiti svoje vrijeme i napore na stvaranju svake prikladne prilike, i svaku povoljnu priliku. Najčešće se bavljenje sajtima za podnošenje pozadinskih linkova ili direktorijuma sa trenutnim odobrenjem nije toliko dugo koliko ste mogli da mislite. Mislim da bi to bio prilično jednostavan zadatak da vaš sajt ili blog izađete na internet.

Poznati kanale

Na velikoj slici, postupak predlaže slanje sopstvene linije za gledanje na više lokacija za podnošenje nazadova ili online imenike. Sve što vam treba je da pošaljete kratak opis svakom kandidatu, naravno s obzirom da već imate ispravnu listu potencijalnih lokacija za podnošenje nazadova i direktorijuma. Pobrinite se da sva vaša pisma idu zajedno sa odgovarajućim naslovima i odgovarajućim vezama. Na taj način ne zaboravite da svaki naslov i opis dobijate izuzetno vidljivim - uverite se da su sve vaše ključne reči na pravom mestu. Na kraju, slijedeći ove jednostavne korake može vam pomoći da preuzmete dosta kvalitetnih povratnih linija pomoću programa Do Follow - praktično za kratko vrijeme.

I dolje dolazi moja lista sa podacima za pretplatu i direktorijume za backlink. Većina njih će dati vašoj web stranici ili blogu skoro trenutačno odobrenje - obično se radi samo o nekoliko minuta. Dakle, ovde su:

Direktorije sa trenutnim odobrenjem

Pokazatelj. com, Reddit-direktorijum. com, Bestdirectory4you. com, Acedirectory. org, Adbritedirectory. com, 411freedirectory. com, Alive-direktorijum. com, Abstractdirectory. net, Ask-direktorijum. com, Active Directory. neto, jednosumni direktorijum. com, Linkedin-direktorijum. com, Facebook-list. com, Bestbuydir. com.

seo backlinks

Podloga za podnošenje prijava

Blogtoplist. com, Blogrollcenter. com, Bloggernity. com, Networkedblogs. com, Topofblogs. com, A2place. com, Aweblist. org, Searchdomainhere. com, Mediafiredirectlink. com, Addgoodsites. com, Domainnamesseo. com, Directoryanalytic. com.

Donja linija

Nadam se da će sve biti jasno, a vi ćete se osećati sigurnije kada se bavite sajtovima za podnošenje backlink-a i svim tim direktorijima sa trenutnim odobrenjem. Za zaključak, sada je vreme da vam damo poslednje mjere predostrožnosti - samo nemojte žuriti pokušavajući da podnesete svoju web stranicu ili blog u što je moguće više direktorijuma. Na taj način preporučujem da imate dvostruku provjeru kako biste bili sigurni da je sve na mjestu kako biste spriječili podnošenje URL adrese vaše web stranice u bilo kojoj nebitnom, ludom ili pogrešnom kategoriju Source . Sretno!

December 22, 2017