Back to Question Center
0

Koji su mogući načini da dobijete povratne linije sledeće godine?

1 answers:

Svi koji rade na digitalnom tržištu znaju da je izgradnja linkova od ključnog značaja za uspjeh kada je u pitanju podizanje autoriteta web stranice i dobijanje višeg ranga na SERP. Ako biste želeli rangirati na SERP-u, potrebno je više linkova. Vaš kvalitet i savršeno dizajnirani sadržaj vaši potencijalni čitači neće videti ako nema veza. Dakle, kvalitetne povratne linije su danas jedan od najznačajnijih faktora u optimizaciji pretraživača. Svi vrhunski artikli i postovi imaju tone veza od drugih izvora kvaliteta koji im ukazuju na njih. Linkovi služe kao glasovi za stranice koje Google smatra autoritativnim. Google smatra da stranice sa hiljadama linkova budu uglednije od stranice sa deset linkova. Međutim, ako ove veze dolaze iz pouzdanih poznatih web izvora, oni će koštati hiljade srednjih kvalitetnih eksternih veza.

how to get backlinks 2018

Mi živimo u svijetu gdje svim preduzećima treba povratne veze. Tržište ih traže svakodnevno, i postaje prilično teško ostati na vrhu ove igre. Mnogi marketinšci jednostavno zaustavljaju svoje kampanje za izgradnju veze jer smatraju da su dosadni, besmisleni i nepoštivani. Međutim, to nije način da se odrekne. Da biste povećali organski saobraćaj, potrebno je da napravite kvalitetni profil za backlink. Dakle, dobijanje povratnih linija u 2017, 2018 i svim narednim godinama će biti od velike važnosti. Postoje neki neizmenljivi metodi koje možete koristiti u kampanji za izgradnju linka kako biste dobili vidljiv rezultat. U ovom članku, bliže ćemo pogledati ove tehnike, kao i savjete o kampanju za izgradnju linkova koji još uvijek rade za 2018. godinu.

Kako dobiti povratne linkove u 2018?

Gostovanje blogova je odlična prilika za vožnju novog i ciljanog saobraćaja na vašoj web stranici. To je relevantan i niša specifičan način za stvaranje sokova s ​​kvalitetnom vezom. Štaviše, on vam daje priliku da se brendirate kao stručnjak za industriju i pokazujete korisnicima svoj autoritet.

Savršen pristup za uspostavljanje unutrašnjih povratnih linkova je da napravite blog za vašu web lokaciju. Međutim, objavljivanje na gostujućim sajtovima koji već imaju visoku vlast i dobru reputaciju među korisnicima prikupe saobraćaj koji inače ne možete pristupiti. Na svakom pojedinačnom postu za goste morate koristiti prilagođenu liniju autora koja se odnosi na vašu web lokaciju. Ona će služiti za vas kao besplatnu promociju i poboljšati autoritet brenda. Napišete odličan članak zasnovan na istraživanju i kao razmjena za svoj rad dobijate vrijednu backlink. Sve izgleda pošteno, zar ne? Dakle, primarni cilj ovde je samo post na gostima na visokokvalitetnim sajtovima visokog profila. Savetujem vam da ne trošite stvaranje članaka za spammy web stranice lošeg kvaliteta.

how to get backlinks

  • Navedite uticaj na svoje postove

Više sam siguran da ste se suočili sa člancima vezanim za osobe sa najvišim ovlašćenjima i vaše niše uticajne osobe. Oni se angažuju i učini korisnike da kliknu na njih. Takvi članci postaju poznatiji u kratkom vremenskom periodu pošto se nalaze i sadrže neke informacije zasnovane na istraživanju. Oni koji objavljuju takve članke to čine iz vrlo konkretnog razloga. Oni žele da dobiju kvalitetnije povratne linkove kroz ove članke. Dakle, kada spomenete čuvene ljude u svojim člancima, najverovatnije ćete dobiti više ciljanih linkova na vašu web lokaciju. Još jedan plus od toga je da ulje koje utiču na um može dijeliti ove članke sa svojim brojnim sledbenicima Source .

December 22, 2017