Back to Question Center
0

Možete li mi reći kako dobiti povratne linkove EDU-a?

1 answers:

Bio sam u industriji Search Engine Optimization već pet godina. I razumem važnost dobrog razumevanja kako dobiti EDU povratne veze. Zbog toga ću vam u ovoj diskusiji pokazati skalabilnu strategiju koja će vam dati znatan napredak na vašoj web stranici ili blogu. Ova strategija uglavnom se kladi na stipendijama, a zapravo će omogućiti da svi zarađuju tako precizne obrazovne veze bez plaćanja novca, makar direktno. Dakle, u nastavku ću vam pokazati kako da dobijete povratne linkove EDU-a sa vodičem korak po korak koji sam nedavno testirao kako bih izgradio svoj sopstveni set od 15 veza na obrazovne veb stranice kroz period od oko dva ili tri meseca. Da, to je bio prilično dugotrajan zadatak, ali će se uvek platiti sigurno.

Kako do EDU linkova - Praktični vodič

Tier 1: Izbor pravog cilja

Pre nego što počnemo, odabiranje prave ciljne publike i relevantne niše jednako je važno ne samo za prirodne povratne veze već i za pravilno razumijevanje kako dobiti povratne linkove EDU-a i početi da se kreću na pravom putu od samog početka. Mislim čak iu slučaju naizgled razumljivih obrasca izgradnje obrazovne veze, i dalje ćete morati znati svoju ciljnu publiku, koja bi trebala biti veoma relevantna za temu vašeg web sajta ili blog-a. Postavljanjem na običan engleski, sve što treba da započnete je identifikacija publike učenika. Dok ćete zaraditi neke vrijedne obrazovne povratne linkove, pobrinite se da će biti veoma zainteresovani za vaš budući program stipendiranja.

Nivo 2: Stvaranje stranice za stipendiju

Sledeće, radite na stranici o stipendiranju. Iako je prilično jednostavan zadatak da kreirate ovu vrstu sadržaja, evo nekoliko metaka za vas da obratite posebnu pažnju. Uverite se da imate sve na mestu za sledeće:

  • Opis kompanije - učinite ga kratkim i još uvek potpuno potpunim, nešto poput "interne veze stipendije. "Zatim, povezite ga interno na svoju početnu stranicu, kao i druge važne odeljke za prolazak sok veze.
  • Podobnost - morat ćete sve učiniti lično prilagođenim vašim ciljnim studentima što je više moguće. Obavezno razmislite da li imaju raspored punog radnog vremena ili skraćenog radnog vremena, bilo koji konkretni kurs koji je relevantan za vaš glavni predmet, koja zemlja (grad ili lokalna) vjerovatno dolazi, itd.
  • Vrednost iznosa - naravno, iznos stipendije u velikoj meri zavisi od vašeg budžeta za povezivanje. Ali, što se mene tiče, preporučujem da to postavite na oko hiljadu dolara. U suprotnom, to ne bi moglo da privuče bilo kakve ugledne obrazovne ustanove i njihove školjke.
  • Detalji o primeni - sve što vam treba ovde je da oblikujete jasan i razumljiv odjeljak. Za vaš glavni prijavni formular koristiće se svaki kandidat za podnošenje programa stipendiranja. Na taj način obavezno navedite rok i datume nagrada.


Nivo 3: Mogućnosti istraživanja

Što se tiče mene, edukativna linija veza koristila sam Excelovu tabelu. Na taj način, mogu se baviti preciznim nadgledanjem svih mojih zadataka putem stranice o listingu stipendija, statusa odnosa, imena, adrese e-pošte, domena, primedbi itd.To bi stvari olakšalo!

Tier 4: Završiti Outreach

Na kraju, kako biste dobili puno razumevanje kako dobiti povratne linkove EDU-a, moraćete da dovršite outreach. I ovde ćete morati kreativno raditi i naporno raditi kako biste konačno pronašli pravu kontakt osobu. Zapamtite, svi univerziteti i koledži imaju odgovorne članove osoblja na koje se mogu obratiti. Dakle, sve što vam je potrebno je da napravite čvrst predlog e-pošte i pošaljete smjernice onima koji se nadaju pozitivnom odgovoru. Kada to bude završeno, morat ćete samo poslati podatke o vašem programu stipendiranja ili popuniti poseban obrazac obrazovne ustanove Source .

December 22, 2017