Back to Question Center
0

Da li je moguće kupiti GOV povratne linkove?

1 answers:

Što se tiče najsnažnijih povratnih linkova sa vladinih web stranica i stranica sa blogovima, ovdje je jedna stvar koju treba prvo da razumijete. Stvar je u tome što ne možete zaista kupiti povratne linkove GOV-a, možete ih samo zarađivati. Zato ću vam pokazati proces zarađivanja ovih dragocenih povratnih linkova na nekoliko načina korišćenja koje sam nedavno testirao na svojoj web stranici. I to bi bio definitivno dugotrajan zadatak, priznajem. Ali i dalje želite uživati ​​u svom moćnom faktoru vlasti, zar ne? Dakle, evo kako možete da kupite GOV povratne linkove - ulažete samo svoje vreme i napor u jednom od sledećih: komentarisanje vladinih blogova, pisanje o vladini instituciji ili nekim srodnim tijelima, intervjuisanje agencije ili člana zajednice, izradu stranice sa resursima, kao i hrabro laskanje da bi se za to zaslužili povratni linkovi zauzvrat. Dakle, da preispitamo svaki slučaj koji može dopustiti da vam pomogne da kupite GOV-ove povratne linije - plaćajući svoj rad za to.

Komentarisanje vladinih blogova

Ostavljanje komentara na tačkama GOV blogova je među najčešćim načinima zarađivanja vladinih linkova. Međutim, slično kao komentar na drugim mestima na Internetu, zadatak nije tako jednostavan kao što izgleda na prvi pogled. Stvar je u tome što lavovi udeo srodnih web stranica nije dozvoljen za komentare, ili je bar vjerovatno da ponudi samo ne-prati povratne linkove. Dakle, moraćete da provedete mnogo vremena da biste pronašli prave kandidate za dobijanje komentara u vezi komentara. To bi bio najvažniji zadatak ovde.

Pisanje o instituciji ili srodnom tijelu

Skrenite više pažnje na vašu web stranicu ili blog - napišite odličan članak o državnoj instituciji ili njegovom srodnom tijelu. Možda i pišete o političaru - intervju sa članom agencije, ili veliki uticaj na zajednicu takođe je iskorišćen način za uzimanje nekih povratnih linija. Na primer, stvaranje nišanog članka ili diskusija u energetskom sektoru bi bila dobro formirana odluka za one koji grade energetski efikasne kuće, mašine ili su uključeni u bilo koju drugu saveznu i veoma relevantnu industriju ili nišu. Oni koji se, na primer, s hemijom ili apotekom bave savršenom usklađenošću s tijelima za zaštitu životne sredine ili zdravstvenim organizacijama koje su u vlasništvu vlada.

Agencija za intervjue ili član Zajednice

Mnogo slično kao i prethodni metod, intervjuisanje političara ili nekih blisko povezanih utjecača takođe je dobra prilika za zaradu vladine lokacije. Sve što vam treba ovde je da obavestite osobu sa kojom ste razgovarali i da se sve unapred dogovorite - pre nego što počnete da radite na tom vrednom članku i konačno dobijete link na vašu veb lokaciju ili blog. Napomena: razmotrite izbor novog predloženog zakona koji se očekuje da utiče na vaš sopstveni online projekat ili posao u celini.

Izgradnja stranica

U zavisnosti od niše, izgradnja stranice sa resursima ponekad može postati stvarno pametno rešenje. Ja nekim slučajevima, na primjer sa lokalnim poslovima, razmatram stvaranje stranica sa resursima kako bih pružio praktične informacije o lokalnom zakonodavstvu ili zvaničnim propisima koji bi bili korisni za lokalne korisnike. Takođe, razmislite da postanete na nekim već postojećim resursnim stranicama koje su obično u vlasništvu mnogih vladinih web stranica.

Bold Laskanje

Na kraju, laskanje je skoro uvek garantovan i dokazan način za kupovinu GOV-a linkova iz vladinih institucija. Sve što vam je potrebno je pronaći prave bolne tačke vrhunske aktuelne važnosti - i samo izgovorite svojim sadržajem tačno ono što oni žele čuti. Naravno, morate imati stvarni osećaj kursa - i promovirati svoj sadržaj kao što je uporno koliko možete Source .

December 22, 2017