Back to Question Center
0

Kako ćemo napraviti laka povratne veze u 2019?

1 answers:

Optimizacija pretraživača može biti prilično teška i zastrašujuća, naročito za mlade stručnjake bez određenog iskustva. Ova sfera uključuje brojne tehnike optimizacije, statistike, alate, programe i algoritamske ispravke. Štaviše, digitalni marketing nije stabilna tržišna niša. U ovoj sferi svakodnevno se pojavljuju sve više novina i komplikovano je čak i za stručnjake da prate sve dolazne informacije. Uprkos svim ovim teškoćama, postoji jednostavan način razmišljanja o SEO-u. Ovaj proces se sastoji od tri međusobno povezane i međusobno povezane komponente koje služe za povećanje saobraćaja. Ovi elementi uključuju - sadržaj, ulazne veze i društvene medije. Implementaciju ovih tehnika optimizacije na pravi način, lako ćete dobiti povratne linkove u 2019. godini. Morate posvetiti značajnu pažnju svim ovim tri faze optimizacije kako su one potrebne za uspješnu savremenu SEO kampanju. Ako propustite barem jednu fazu optimizacije, završićete na 10. Google SERP stranici sa izuzetno niskim protokom prometa.

Pre nego što počnemo da diskutujemo o ova tri ključna elementa, postoji nekoliko stvari koje treba razumeti o tome kako rade u kompleksu.


Povezivanje SEO komada

Važno je imati sadržaj, kao u kompleksu stvaraju uspešnu inicijativu za optimizaciju. Da biste obavili kvalitetnu i sofisticiranu optimizaciju web stranice, ne možete ostaviti neku od ovih komponenti jer dobitna procedura optimizacije zahteva da budete marljivi u svakoj od ova tri područja. Osim toga, svaka od ovih osnovnih SEO komponenti jača druge. Ako jedna komponenta, e. g. , sadržaj je izvršen na pravi način, drugi dva elementa (povratne veze i društveni mediji) najverovatnije će doneti vrijednost vašem web izvoru. Optimizacija pretraživača na pravi način je tona naknadnog i pažljivog rada. Ne možete učiniti bilo kakve prečice u kampanji optimizacije jer izazivaju štetne efekte na vašoj web lokaciji SEO i uništavaju svoje napore u drugim oblastima optimizacije. Na sreću, možete se pozvati na stručnjake u SEO-u. I freelanceri i in-house stručnjaci za SEO mogu vam pomoći da ispune svoje poslovne ciljeve.

Dakle, razmotrimo ove tri SEO komponente koje su izuzetno važne za lako dobijanje povratnih linija u 2019.

1. Sadržaj

Sadržaj je prvi ključni element bilo koje kampanje optimizacije jer je sadržaj i dalje kralj. On direktno utiče na korisničko iskustvo sa vašom stranom i pokazuje vašu profesionalnost u industriji. Svaka web stranica ima sadržaj koji samo pretraživači mogu pratiti, ovaj sadržaj se zove meta sadržaj. Zato morate biti sigurni da ne samo da kreirate kvalitetni sadržaj i sadržaje zasnovane na istraživanjima, već i optimizirate metapodatke kao što su URL-ovi, naslovi, opisi, zaglavlja i roboti. poruka.

Iako možda imate dobro optimizovano i dobro dizajniranu web stranicu, niste urađeni sa optimizacijom pretraživača. Blog može biti odličan doprinos SEO optimizaciji vaše web stranice. Ja vam savetujem da ne zanemarite blog, jer kvalitetni sadržaj privlači korisnike od pretrage i čini ih dublje na stranicama vašeg sajta.

Ako biste željeli biti dobar bloger i privući nove kupce na svoje stranice, onda morate slediti sledeće korake:

 • Stalno stvarajte nešto novo

Morate objaviti nove članke na stranicama vašeg bloga da biste prikazali pretraživače da je vaš web izvor aktivan i živ. Često se vaš blog ažurira, bolji odgovor ćete dobiti od Google-a. Zato morate da održite svoj blog svežiji.

 • Korisnicima pružiti korisne podatke

Uspešnost vašeg blogova direktno zavisi od broja vaših čitača sadržaja. Zbog toga morate posvetiti posebnu pažnju kvalitetu sadržaja koji objavljujete na vašem blogu. Korisnici ne žele provesti svoje vrijeme čitajući ne jedinstveni, irelevantni i nisko-kvalitetni sadržaj. Morate ih angažovati sa nečim jedinstvenim i aktuelnim. Vaš sadržaj treba da bude tako dobar da čitalac to podeli jedni drugima.

2. Backlinks

Taktika izgradnje veze uključuje gostovanje blogovima, distribuciju saopštenja za javnost, komentare i druge taktike generiranja linkova.

Zgrada Link-a je značajna za optimizaciju i promociju vašeg brenda, pošto pretraživači prepoznaju autoritet i reputaciju vašeg sajta na osnovu toga koje vrste web stranica se povezuju s vama. Što su više kvalitetni izvori s vama povezani sa vama, to će vam biti najviše rangirano na stranici sa rezultatima pretrage. Da biste dobili sok od kvalitetnih linkova od autoritativnih sajtova, potrebno je da budete dobar kvalitet sajta sa jedinstvenim i relevantnim sadržajem i dobrom reputacijom među korisnicima.

Da biste pronašli autoritativne web izvore u svojoj niši, potrebno je provesti istraživanje tržišta i pronaći blogove i web stranice koje su tematski povezane sa vašim i dozvoljavaju objavljivanje gostiju. Zatim morate kontaktirati vlasnike ovih veb lokacija i pitati ih o mogućnostima povezivanja za vas. Obavezno napravite veze dofollow jer samo ove vrste povratnih linija mogu donijeti vrijedan sok veze na vašu web lokaciju. Nijedna web lokacija ne može uspjeti u optimizaciji pretraživača, osim ako se druge lokacije ne povezuju s njim.

Hajde da razgovaramo o tome koji su najbolji načini da dobijete kvalitetne povratne linkove na vašoj web lokaciji:

 • ) Proces kako možete dobiti povratne linkove putem blogiranja za goste, koje sam prethodno opisao u ovom članku. To je najbolja opcija za izgradnju veza, jer retko smatraju pretraživačima kao spam. Štaviše, to je dobra prilika da komuniciramo sa vašom ciljnom publikom i privučete nove potencijalne kupce do vašeg brenda.

  • Saopštenja za javnost

  Stvaranje saopštenja za štampu je prilično jednostavan način za poboljšanje vaše svesnosti brenda i govori ljudima o vašim novitetima i promenama. Sve što vam je potrebno je da razvijete dobro napisani deo o nečemu događajnom u svojoj firmi i da ga pošaljete kompaniji za distribuciju saopštenja za javnost.

  • Stvaranje angažujućeg sadržaja

  Organski način dobijanja sokova s ​​kvalitetnom vezom je stvaranje korisnog sadržaja koji korisnici dele i vole. Ključ uspeha je objavljivanje izvanrednih materijala zasnovanih na istraživanju, koje redovno prate infografike.

  • Upisati u lokalne imenike ili usko fokusirane profesionalne organizacije

  Razumno je dodati vaš web izvor u poslovne imenike jer još uvek ima puno ljudi koji pretražuju potrebne organizacije preko ovih direktorijuma. Linkovi iz bilo kojeg renomiranog izvora pomoći će vam da poboljšate rang vašeg sajta, tako da ne propustite svoju šansu. Na webu postoji puno usluga koje vlasnicima web stranica pružaju mogućnosti za izgradnju veza od većih lokalnih direktorijuma.

  • Pribavite povratne linije takmičara

  Možete imati koristi od konkurentskih tržišnih konkurenata koji su već uložili napore u izgradnju veze. Pre svega, potrebno je provesti konkurentnu analizu i otkriti svoje TOP5 niše rivale. Potom identifikujte veze koje imaju vaši konkurenti i izvori iz kojih dolaze ove veze. Pronađite svoje konkurente da povežu donatore i pitajte ih o mogućnostima povezivanja za vaše poslovanje.

  3. Društveni mediji

  Da biste bili aktivni na društvenim mrežama, vaša karta je na najvišem položaju na SERP-u. Društveni mediji u našim danima su integralni deo optimizacije pretraživača. Putem društvenih medija možete se obratiti svojim klijentima i uspostaviti prijateljske odnose. Jednostavno dobivanje puno volja i dionica može povećati autoritet stranice, a samim tim i svoje rangiranje, što dovodi do toga da mu se više socijalnog saobraćaja.

  Prilikom sprovođenja marketinške kampanje u društvenim medijima, imajte na umu sledeće savete:

  Ako uspostavite svoj brend na nekoj od popularnih društvenih medija Google+, Facebook ili Twitter, trebate raditi pod njim svakodnevno. Nije dovoljno objaviti post jednom nedeljno, jer će vaši sledbenici brzo postati dosadno i otkriti vas. Dakle, ako želite da uspete u društvenoj areni, morate svojim sledbenicima da obezbedite dnevne postove o uzbudljivim temama, istraživanjima i takmičenjima. Morate da koristite sve moguće načine da kontaktirate svoju publiku i učinite ga lojalnim vašem brendu.

  Pronađite društvene niše koje su relevantne za vašu industriju. Naravno, to je MORAL da kreirate svoj poslovni račun na Facebooku, Instagramu i Twitteru, ali ove platforme su samo dio društvenih sajtova dostupnih. Razumno je tražiti druge društvene sajtove koji služe nišama ciljanih kupaca.

  Zaključak

  Tri komponente koje sam opisao u ovom članku (sadržaj, povezivanje i promocija društvenih medija) su neophodni za promociju poslovanja 2019.SEO uspeh je moguć, ali ne i bez svakog od ovih ključnih elemenata koji su prisutni i pravilno angažovani. Danas je teško pretraživati ​​motore i povećati svoj čin sa nekoliko glupih trikova. Zato morate uložiti svoje vrijeme i napore u stvaranju dobre kampanje optimizacije. Kao rezultat, dobićete visoku povraćaj investicije.

  Morate imati ozbiljan pristup vašoj kampanji optimizacije i napraviti plan koji treba da se zasniva na izgradnji eksternih veza iz autoritativnih izvora u vašoj niši, stvarajući kvalitet i istraživački sadržaj koji se optimizuje relevantnim i velikim obimom ključne riječi i konačno stvaraju snažnu društvenu prisutnost jer najveća količina potencijalnih korisnika svakodnevno koristi društvene mreže.

  Sve dok se osiguravate da vaša optimizacija na licu mesta (web dizajn, povezivanje, marketing sadržaja, istraživanje ključnih reči, optimizacija metapodataka) glatko kretanje; vi posedujete efikasnu i pobedničku kampanju za izgradnju veze i promovišete svoj brend na platformama društvenih medija, vi ćete uspeti u online poslovanju Source .

December 22, 2017