Back to Question Center
0

Semalt Expert: Igranje SEO igara

1 answers:

Alexander Peresunko, Semalt Menadžer uspeha kupaca, kaže da ako želite da vozite organski saobraćaj na vašoj web lokaciji, vaša SEO igra bi trebala biti u pravu. Različiti ljudi, međutim, vjeruju da slike nisu toliko važne kao sadržaj. Korisnici koji pretražuju slike na Google-u, Bingu i Yahoo-u kliknu na vašu sliku i čitaju vašu priču ako su slike pravilno optimizovane. Podaci otkrivaju da web stranice sa optimiziranim slikama dovode do većeg broja saobraćaja od Google-a i drugih pretraživača od lokacija sa beskorisnim i beznačajnim slikama.

1: Izaberite prave slike: Odabir nepopustljivih i relevantnih slika je od suštinskog značaja. Kao što se fokusirate na pisanje kvalitetnog sadržaja, trebalo bi da koristite odgovarajuće i predivne slike kako biste doveli u SEO promet. Uverite se da su sve vaše slike dovoljno angažovane da privuku veliki broj posetilaca. Kada posetioci provode više vremena na vašoj web lokaciji i kliknu na slike ili linkove, sve njihove posjete će snimiti Google analitika.

2: Ispravno Izvor: Vaše slike: Verujete ili ne, ali ispravno izvlačenje slika je ključ za uspješnu web stranicu ili blog. Pravno bi trebalo da pravite svoje fotografije i budite sigurni da nisu zaštićeni autorskim pravima. Korišćenje fotografije za koju niste dobili dozvolu je velika greška, a šanse su da ćete biti uhvaćeni prije ili kasnije. Shutterstock i GettyImages su dva pouzdana izvora za pristup slikama bez autorskih prava. Google pretraga slika je mesto na kojem ljudi mogu proveriti da li su njihove slike koristili neko drugi ili ne..To je odlično sredstvo za ulov soma, a možete ih prijaviti Google-u. Dakle, gde su najbolja mesta za prikazivanje slika? Evo nekih od naših favorita: Bigstock je popularna opcija za prodaju fotografija. Takođe možete probati Twenty20, gde je moguće redovno naći slike o fotografijama. Unsplash je poznat po svojim čudesnim fotografijama koje nikada niste videli, a najbolje je što su ove slike besplatne za korisnike od 100 USD.

Prodavci rezervnih delova Servisi

3: Otpremite slike: Kada je u pitanju otpremanje fotografija, u nazivu slike koristite odgovarajuće ključne riječi. Takođe, trebalo bi da koristite crtice umjesto podčrtava da biste imenovali svoje fotografije. Treba posvetiti veliku pažnju veličini vaših slika. To je jedna od glavnih stvari koje Google razmišlja pri rangiranju web stranice u svom algoritmu. Google-ov algoritam pruža najbolje iskustvo za korisnike, tako da će stranice sa odgovarajućim slikama biti brzo prikazane.

4: Postavite slike strateški: Fotografije mogu učiniti više za vašu web stranicu nego prenošenje informacija i učinak vašeg sadržaja vidljivim u rezultatima pretraživača . Kvalitetne slike su toliko važne kao kvalitetni sadržaj jer pomažu u poboljšanju žalbe vaše stranice i u velikoj mjeri smanjuju stopu odsustva. Važno je postaviti fotografije strateški, osiguravajući da je vaša stranica bolje rangirana u rezultatima pretraživača.

5: Optimizovane ključne reči za ključne reči: Najzad, ali ne i najmanje važno, trebalo bi da se fokusirate na ključne reči optimizovane naslovne oznake i koristite ih u svim vašim slikama. Naslovne oznake dolaze nakon alt teksta u dijelu oznake slike. Važno je koristiti ključne riječi kako bi se vašim slikama poboljšao na bolji način. Korišćenje ključnih reči u metapodatama slike je takođe veoma važno. Sigurni smo da će vam ovo uputstvo bolje razumeti kako optimizovati slike za Google, Bing i Yahoo Source .

November 29, 2017