Back to Question Center
0

Semalt Expert razrađuje formu Caldera, najsnažniji plugin za WordPress sajtove

1 answers:

Spam kontaktne forme je iritantan i dosadan i izaziva veliki rizik za bezbednost na svom blogu ili veb lokaciji. Dakle, blokiranje neželjene pošte i čuvanje kontaktnog oblika sigurno treba biti vaš prioritet ako koristite Caldera Forms. Artem Abgarian Semalt Senior Customer Success Manager, objašnjava da je za omogućavanje sveobuhvatnih i moćnih programa za zaštitu od neželjene pošte za kontaktni obrazac, trebalo bi prvo napraviti potpuno novu formu. Jednom kada se to uradi, alat za zaštitu od neželjene pošte će raditi kako bi vaši oblici bili besplatni od neželjenog i bota napada.

Šta da uradite ako dobijete neželjenu poštu sa Caldera Forms-om?

Ako koristite podrazumevani dodatak za dodavanje meda sa vašim Caldera obrazcima i ne funkcioniše ispravno, postoje neki načini da se odmah uklonite sa neželjenom poštom:

  • Pre svega, trebalo bi da koristite dobro upravljani i organizovan WordPress bloker koji osigurava blokiranje svih bota i pauka da stignu do vaše web stranice. Predlažemo da koristite WPEngine i Pantheon u tom pogledu
  • Takođe možete da koristite usluge e-pošte koje automatski blokiraju neželjenu poštu. Predlažemo vam Caldera Forms Pro za Caldera Forms i SendGrid za sve druge e-poruke.
  • Korišćenje anti-spam plugin-a takođe je dobro. U Vašem Wordpress Plugin Directory-u postoje stotine hiljada anti-spam plugins-a, a možete izabrati odgovarajući plugin i dobiti ih što je prije moguće.

Šta je sa poljem reCaptcha?

Takođe je dobro dobiti reCaptcha i spriječiti komentare za neželjenu poštu na vašoj web stranici. Ovo možda neće ispravno raditi sa Caldera obrazcima, tako da ćete morati ručno podesiti podešavanja. Sigurno je reći da je reCaptcha manje efikasan i koristan od podrazumevanih antispamovih dodataka navedenih ispod.

Caldera Formi Anti-Spam:

Ako posedujete VordPress veb lokaciju, morate instalirati ovaj plugin što je pre moguće kako biste spriječili Caldera Forms od neželjene pošte i virusa. Ovo je korisnički i prijateljski plugin koji je besplatan i dolazi sa desetinama funkcija. Koristeći ga, možete dobiti pristup detaljnim uputstvima kako razviti prekrasan kontakt formular. Ovaj plugin nudi graditelje formulara povlačenja i pada, opcije za pregled uživo, šablone za ubrzavanje kreiranja forme i pomaže u stvaranju odgovarajućih obrazaca u roku od nekoliko sekundi.

Clean Talk Anti-Spam:

Ovaj WordPress plugin se lako može integrirati sa vašim Caldera obrazcima i pomaže u spamu u dijelovima komentara. Najbolja uloga je što ona dolazi u verzijama besplatne i premije; to znači da je besplatna verzija dobra za mala preduzeća i privatne blogove, a premium verzija je odlična za velike web stranice i online brendove. Opcija Gravity Forms može biti omogućena da uređuje postojeće forme i daje im moćan i izvanredan izgled.

Anti-Spam Bee:

To je sveobuhvatan i korisan WordPress dodatak za Caldera Forms. Obezbeđuje besplatne usluge protiv neželjene pošte i ima milione aktivnih instalacija na internetu. Kontaktni obrazac 6 takođe može biti uređen pomoću ovog dodatka, i on je jednostavan za korišćenje. Štaviše, postoje brojne proširenja dostupne za korisnike, a možete ga prilagoditi prema vašim zahtevima i očekivanjima. Takođe uključuje reCaptcha podršku i može da podnese podnesak formulara koji koristi Ajax Source .

November 30, 2017