Back to Question Center
0

Semalt: Najviše Stvari Wiki članaka

1 answers:

Julia Vashneva, Semalt Menadžer za uspeh klijenata, kaže da je Vikipedijski klub Cool Freaks jedan od vodećih i poznatijih Facebook grupa. On isporučuje najhladnije, najčudnije i najtračnije članke iz Vikipedije. Od 52-hertz kita do Tarrare, sve je dostupno na Fejsbukovima za Facebook članove - tipos de computadoras analogas y digitales. Od osnivanja u septembru 2013. godine ova grupa je izuzetno porasla i postala je zajednica od preko 30.000 aktivnih članova. Ovde smo razgovarali o najomiljenijim i najnovijim člancima iz Vikipedije.

Kentucky tus kabina

To nije zastrašujući seksualni čin već incident neobičnog vremena. U županiji Bath, Kentucky, u martu 1876. godine, parče mesa posebno govedine su padale na površini od 100 metara u nekoliko minuta. Kasnije su komadi prepoznati kao tkiva pluća konja.

Rain Queen

Kraljica Balobedua pripada Južnoj Africi. Verovalo se da ima kontrolu nad oblacima i padavinama. Godinama je prestol prazan zbog kontroverzi oko nelegitimne dece Kišne kiše i kritike Modjadžijevog jedinstvenog i čudnog načina života.

Drukpa Kunley

Ovaj pesnik i tibetanski budistički imali su moć da pretvore demone u zaštitna božanstva nakon što ih udara penisom nazvanom Thunderbolt Flaming Mooda. Kunley je takođe poznat po ezoterijskim praksama slikanja falusa na zidovima Butana..

Joyce Carol Vincent

Telo Kerrole Vinsent pronađeno je u njenom stanu u Londonu, koji je izgledao čudno i neobično dok je mrtvo telo ležalo tamo više od tri godine. Budući da su svi računi plaćeni automatski, njena televizija i grejanje su trčali, a deo njenog zakupa je plaćen, svi su vjerovali da je Džojs živ. Dani prije njene smrti, ova mlada dama prekinula je kontakte s rodbenicima i prijateljima.

Armin Meiwes

Ovaj nemački čovek je postao poznat po ubistvu i jedenju osobe koja se složila da bude jedena. Objavio je oglas na sajtu The Cannibal Cafe, gdje je Meiwes izjavio da traži nekoga ko će biti ubijen i konzumiran. Muškarac iz Berlina, Bernd JR "S? Rgen Armando, odgovorio je na njegov oglas, a Miewes je amputirao Brandesov penis i pravilno kuvao.

Jennifer i June Gibbons

Bili su divni blizanci koji su odrazili pokrete jedni druge i razgovarali jedni s drugima na način koji niko nikad ne bi mogao da razume. Uprkos pokušajima da ih razdvojimo slanjem u različite škole, blizanci su postali katatoni i izolovani sami dok se ne doživljavaju u životu. Ubrzo su postali kriminalci i poslati su u bolnicu, gdje su proveli četrnaest godina.

George Herriman

George Herriman je bio jedan od najboljih i najpoznatijih američkih karikaturista 20. veka. Bio je poznat po stripu pod nazivom Krazy Kat. Identifikovao je sebe kao Grčku, ali u izvodu iz knjige rođenih navodi se da je George obojen s poreklom iz mešovite rase.

Abdel Halim Hafez

Abdel je bio jedan od najpopularnijih i najznačajnijih arapskih i egipatskih pevača. Smatra se da je osnivač arapske muzike, a njegova muzika je inspirisala egipatske revolucije 2011. godine. Samoubistvo je izvršio 1977. godine, a svet nikada nije imao Big Pimpin bez Halima.

November 29, 2017